Paintball Arnhem en omgeving

Heeft u paintball Arnhem als zoekwoordcombinatie ingetypt in Google? Dan is het goed om te weten dat u in 20 minuten bij Paintballcentrum De Unit kunt zijn, in het oosten van Ede! Zowel indoor- als outdoor paintball is mogelijk. En dat allemaal op een voormalige legerkazerne! Namelijk op het terrein van de Simon Stevinkazerne. Wij zijn één van de grootste indoor paintball locaties van Nederland.

Paintball Arnhem

Waarom naar De Unit voor paintball Arnhem en omgeving?

Voor paintball Arnhem en omgeving zit u bij Paintballcentrum De Unit op de juiste plek:

  • Geen samenvoegingen met andere groepen
  • Paintballen op een voormalige legerkazerne
  • Zowel indoor als outdoor
  • Een van de grootste indoorlocaties van Nederland
  • Uitstekende uitrusting en begeleiding

Bent u op zoek naar paintball Arnhem omdat u bijvoorbeeld eens wilt paintballen op een andere locatie, dit juist voor de eerste keer wilt doen, of een kinderfeestje of bedrijfsuitje e.d. hebt? Het kan allemaal bij Paintballcentrum De Unit! U kunt naar ons toekomen met een groep van minimaal 6 personen. Verder zal er géén sprake zijn van samenvoegingen van andere groepen bij elkaar. Daarom kunt u bij ons altijd paintballen met alleen de groep waarmee u ons bezoekt. Bekijk hier de tarieven.

Indoor en outdoor

Wij hebben drie indoor paintball area’s en één outdoor area in ons bezit. Daarom is er voor ieder wat wils. Doordat de locatie een voormalige legerkazerne is, komt u ook helemaal in die sfeer te zitten. En daar hoort natuurlijk de spanning en sensatie van het paintballen bij! Onze bezoekers geven zelfs aan dat het paintballen bij De Unit lijkt op de game Call of Duty!

Arrangement voor kinderen

Verder hebben wij speciale arrangementen voor de kinderen (vanaf 8 jaar). Zowel kinderpaintball als kinder airsoft. Bij eerstgenoemde krijgen de kinderen een ander wapen mee. Daar zit minder druk achter. Het zal dan ook zeker géén pijn doen.

Kom paintballen bij De Unit!

Beleef de spanning en sensatie van het paintballen, zowel indoor als outdoor op een voormalige legerkazerne, bij Paintballcentrum De Unit.

Reserveer nu of neem contact met ons op

Heeft u vragen?

Bel: 06 - 23 03 22 25

Ga naar het contactformulier 
of mail naar info@paintballcentrumdeunit.nl 

Openingstijden:
De Unit is 7 dagen per week geopend van 10:00 tot 22:00 op basis van beschikbaarheid.

Het adres voor uw navigatie systeem is Arnhemseweg 120, postcode 6711HJ Ede Gelderland.

Klik hier voor ons volledige adres en routebeschrijving. 

Paintballcentrum De Unit is 7 dagen per week van 10:00 tot 22:00 geopend op basis van beschikbaarheid.